PODCAST. “Die coronamaatregelen? Ik heb daar mijn kloten aan geveegd.” Zwangere Guy over zijn woelige verleden, zijn rebelse kant en die keer dat hij ontslagen werd in de AB

© Geert Van de Velde

Locatie van de podcastopnames deze week: Les Brasseurs, een typisch Brussels café in de schaduw van concertzaal Ancienne Belgique. Toeval? Geenszins, want we zitten hier met Zwangere Guy, de zanger die de AB al enkele keren platspeelde. Maar dat is niet zijn enige link met de concertzaal. Hij begon er als afwasser, werd er ontslagen, en wil er eindigen als directeur. Strak plan.

Hem rechtdoorzee noemen, is een understatement. “Degene die nog neerzit tijdens mijn optreden in augustus, ik zweer het u, ik plant mijn nieuwe airmaxen in uw reet.” Wie tickets heeft, is bij deze gewaarschuwd: er moet gedanst worden. En dan hebben we het nog niet over de coronamaatregelen gehad. Onder het genot van een pintje om 11u ’s ochtends - het is tenslotte de cafépraatpodcast - geeft hij toe: “Die maatregelen, ik heb daar mijn kloten aan geveegd. Maar kijk, laat het mij efkens uitleggen.” U hoort er alles over in deze nieuwe aflevering.

LEES OOK. Zwangere Guy: “Een staminee heeft maar een paar goeie alcoholiekers nodig om te draaien” (+)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Podcast Cafépraat

Video

Keuze van de redactie