Jarige Frank Vander Linden krijgt het Luisterplein volledig op zijn hand

Jarige Frank Vander Linden krijgt het Luisterplein volledig op zijn hand

Foto: fvv

Gent -

Frank Vander Linden bracht vrijdagavond solo de Gentse Feestensfeer naar het Luisterplein. Hij speelde op de vooravond van zijn verjaardag nummers van zijn soloplaat Nachtwerk en ook Gorki kon niet ontbreken.

Het Luisterplein, dit jaar gelegen op de binnenplaats van het Sint-Lievenscollege, ging woensdag al succesvol van start met onder andere Patrick Riguelle. Vrijdag was het de beurt aan Frank Vander Linden om solo het podium te veroveren.

Vander Linden deed dat met nummers vanop zijn laatste soloplaat Nachtwerk. Het publiek was helemaal mee en er hing een echte Gentse Feestensfeer op het plein. Afsluiten deed Vander Linden met een nummer van Gorki, en “eentje over de liefde, omdat iedereen dat nodig heeft”.

Jarige Frank Vander Linden krijgt het Luisterplein volledig op zijn hand
Met een beetje fantasie passen de grote gloeilampen perfect bij het hoofd van Frank. Foto: fvv

De sfeerverlichting met grote gloeilampen vond Vander Linden alvast geslaagd: “Voor de eerste keer is er verlichting die op mij lijkt”. Iets voor middernacht telde het publiek samen af naar zijn 59e verjaardag zaterdag. Er zijn minder mooie manieren om zo’n dag in te zetten.

Dit weekend kan je onder andere nog Sarah Dhondt kwartet, Sofie, Les amis de Derek en Isabelle A aan het werk zien op het Luisterplein en Place Musette.

Info: www.uitbureau.be

LEES OOK. Luisterplein verhuist naar de speelplaats: “We willen kwaliteit en cultuur brengen”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio