Veertien jaar lang dacht vrouw dat huwelijksvideo verdwenen was, tot echtgenoot haar op prachtige wijze het tegendeel bewijst

Veertien jaar lang dacht vrouw dat huwelijksvideo verdwenen was, tot echtgenoot haar op prachtige wijze het tegendeel bewijst © ViralHog via KameraOne

Bron: KamaeraOne, Washington Post

De Amerikaan Drew Gottfried heeft zijn vrouw Kayla een prachtig cadeau geschonken op hun huwelijksverjaardag. Veertien jaar lang dachten ze dat hun trouwvideo zoek was geraakt, tot een vriend van de man enkele maanden geleden de opnames toch terugvond in de kerk waar ze huwden. Tijdens een privé-vertoning in een bioscoopzaal kon hij Kayla verrassen met de beelden.(kmlo)

Het werd een emotioneel moment voor de vrouw, die aanvankelijk niet wist naar welke film ze gingen kijken. Maar van zodra de eerste beelden werden vertoond, werd alles snel duidelijk. “Hoe heb je hier videomateriaal van?”, vroeg Kayla zich af terwijl ze haar tranen niet kon bedwingen. Een dikke kus en een prachtige avond vol mooie herinneringen waren hun deel.

De video die Drew maakte van Kayla’s eerste reactie postte hij nadien op Tiktok, waar de beelden inmiddels al miljoenen keren werden bekeken. “Ondanks dat we al 14 jaar samen zijn, voel ik nog steeds de liefde van toen”, besloot de vrouw. “Ik heb het gevoel dat we echt samen konden opgroeien.”

bekijk ook

Man vraagt vriendin ten huwelijk tijdens wedstrijd, maar loopt gênant blauwtje met duizenden fans als getuige

Man verrast vriendin tijdens tornado… met een huwelijksaanzoek

Vrouw zet huwelijk in scène om wraak te nemen op ex-vriendje: “Toch wel een beetje getikt”

Meer over Gezien?

MEER NIEUWS