Nieuwe fase werken Broechemsesteenweg vanaf 2 augustus

Nieuwe fase werken Broechemsesteenweg vanaf 2 augustus

Nieuwe fase Broechemsesteenweg

Nijlen -

De werken aan de Broechemsesteenweg gaan vanaf 2 augustus een nieuwe fase in en hierdoor is er ook geen verkeer meer mogelijk van Broechem richting centrum Nijlen.

Meteen na het bouwverlof, op 2 augustus gaan de werken voor de aanleg van het vrij liggende fietspad langs de Broechemesteenweg een nieuwe fase in. De focus van de werken verplaatst zich naar het stuk tussen Molenvaartstraat en Zwanenstraat. Dat maakt dat er van 2 augustus tot 26 september ook geen doorgaand verkeer meer mogelijk is in de richting naar Nijlen.

De werken verplaatsen zich naar waar er geen ruimte is om nog doorgaand verkeer mogelijk te maken. Ter hoogte van de Sint-Pauluskerk en de school zal, naast de fiets- en voetpaden, ook het wegdek onder handen worden genomen. Het is dan onmogelijk om nog verkeer te laten passeren.

Verkeer vanuit Broechem dat naar Nijlen moet, volgt net als het verkeer in de andere richting de grote omleiding via Emblem. Bewoners kunnen nog tot aan hun woning Het is eventueel mogelijk dat de bewoners hun auto enkele dagen in een zijstraat moeten parkeren als er voor de deur gewerkt wordt. De handelaars en de school zijn bereikbaar via de dichtstbij gelegen zijstraten.

www.nijlen.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio