Topacteur volledig onherkenbaar in nieuwe film: zie jij wie het is?

 © MGM

Wie het niet weet zou het niet kunnen raden. Want de acteur die de rol op zich neemt van Paolo Gucci in de film House of Gucci over het leven van de ontwerper, ziet er onherkenbaar uit. Ook zangeres Lady Gaga kreeg een make-over voor haar rol als Patricia Reggiani.

Half kaal met een dikke snor en meer gewicht dan we van hem gewoon zijn. Het is al langer geweten dat acteur en zanger Jared Leto tot het uiterste gaat voor zijn rollen maar deze keer is hij helemaal onherkenbaar geworden voor zijn rol in House of Gucci. Daarin speelt hij modeontwerper Paolo Gucci. Samen met Lady Gaga en Adam Driver zal de Suicide Squad-acteur te zien zijn in de misdaaddrama over de samenzwering om de erfgenaam van het mode-imperium te vermoorden.

Het is niet de eerste keer dan Leto een heuze transformatie ondergaat. Eerder vertolkte hij al de rol van transvrouw Rayon in de oscarwinnende film Dallas Buyers Club. Voor zijn rol als Mark David Chapman, de moordenaar van John Lennon, kwam hij zelfs zo’n 30 kilo bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zo ziet de acteur er gewoonlijk uit 

Zo ziet de acteur er gewoonlijk uit ©  AP

Jared Leto in Dallas Buyers Club 

Jared Leto in Dallas Buyers Club ©  AP

 (lto)

MEER NIEUWS