Uitzinnige Luc Nilis en Johan Boskamp zorgen voor fantastische beelden op de Nederlandse televisie: “Wereldgozer”

 

PSV deed dinsdag een gouden zaak met het oog op kwalificatie voor de Champions League door met 3-0 te winnen van FC Midtjylland. Tijdens de uitzending op RTL7 zorgden Luc Nilis en Johan Boskamp echter voor een innig moment.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. PSV met invaller Yorbe Vertessen zet reuzenstap richting play-offs Champions League tegen Midtjylland van Dion Cools

Nilis was aanwezig in Eindhoven en sprintte tijdens de live-uitzending richting de tafel van RTL7, waar Boskamp als analist naast Wesley Sneijder zat. De ex-Rode Duivel pakte zijn gewezen trainer van bij Anderlecht eens goed vast. Het leverde geweldige beelden op.

“Dat was mijn topcoach. Ik ben blij om hem terug te zien. Kanjer!”, lachte Nilis. “Wereldgozer”, reageerde Boskamp. “Je hebt met die gasten gewerkt, een gozer van het volk. Je hebt gasten die denken dat ze Jezus Christus zijn, maar je hebt ook gewone gasten en daar hoort Luc bij.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over PSV