Mats Tuerlinckx speelt in pastorijtuin Olmen voor vzw Speransa

Mats Tuerlinckx speelt in pastorijtuin Olmen voor vzw Speransa

Mats speelt zaterdag ten voordele van vzw Speransa. Foto: rr

Balen -

Vzw Speransa baat tijdens het weekend van 6, 7 en 8 augustus de Verenigingenbar uit aan de Pastorij van Olmen. De opbrengst gaat naar dolfijnondersteunende therapie. Zo is er zaterdag een concert van Mats Tuerlinckx.

Vzw Speransa is een vereniging die ouders begeleidt bij dolfijnondersteunde therapie voor kinderen met een beperking. Zo zamelt de vzw samen met ouders via diverse activiteiten geld in om de financiële drempel te verkleinen voor de therapie.

Zo baten de ouders van Yutta uit Olmen dit weekend de Verenigingenbar uit aan de Pastorij van Olmen ten voordele van vzw Speransa. Yutta is een meisje van 7 jaar. Ze lijdt aan een hersenletsel. In september vertrekt ze naar Curaçao voor een dolfijnondersteunende therapie, waar ze twee weken lang intensief wordt begeleid.

Mats Tuerlinckx speelt in pastorijtuin Olmen voor vzw Speransa
Yutta uit Olmen. Foto: rr

Op zaterdagavond om 20u speelt Mats Tuerlinckx een concert voor Speranza. Eind mei was hij nog te zien tijdens de liveshows van The Voice op VTM. Hij haalde de finale net niet, maar wist de kijkers wel te bekoren met zijn vertolkingen van bekende nummers in zijn eigen stijl. Zo brengt hij onder meer liedjes van Coldplay, Johnny Cash, Imagine Dragons en Hozier. De toegang is gratis.

www.speransa.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio