VIDEO. De échte zomerhit 2021 vierde Regi in Zaffelare

Zaffelare laat jullie horen voor de zomerhit 2021 

Zaffelare laat jullie horen voor de zomerhit 2021 © ghl

Dansshow met Sylver 

Dansshow met Sylver ©  ghl


 

 ©  ghl


 

 ©  ghl

Hebben jullie energieeeeeeeeee?  

Hebben jullie energieeeeeeeeee?  © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl


 

 © ghl

1 / 14
thumbnail: Zaffelare laat jullie horen voor de zomerhit 2021 
thumbnail: Dansshow met Sylver 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: Hebben jullie energieeeeeeeeee?  
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
Lochristi -

Stipt één uur was het maandagmorgen toen ‘De wereld draait voor jou’, de zomerhit 2021 van Regi en Niels Destadsbader door de boxen knalde op de Zaffelaarse Belevenissen. Drie kwartier eerder was de winnaar er zijn échte feestje gestart, inclusief bruisende champagne en podiumvuurwerk.

De programmatie van de Zaffelaarse Belevenissen is al jaren gepuzzel omdat het weekend vaak samenvalt met de zomerhit van Radio 2 in Blankenberge. Organisator Thierry Van Hecke had dit keer het geluk aan zijn zijde, want de topact van de Zaffelaarse bracht gewoon zijn kersverse trofee mee en vierde die met het uitgelaten publiek.


 

 © ghl

Sylver keert het tij

Eerder op de avond was er al de dance show waarmee Sylver zijn 20-jarige bestaan vierde. Een spektakel dat speciaal voor Tomorrowland was opgezet, maar wegens corona in de koelkast was gebleven. Sylvie De Bie zorgde er voor het eerste vuurwerk van de avond met producer Wout Van Dessel en gitarist John Miles Jr. De hits van de eighties met het onvermijdelijke‘Turn the Tide’ als afsluiter.


 

 © ghl


 

 © ghl

Energieeeee met Gers Pardoel

Ideale schoonzonen zagen we zaterdag al op het podium, maar de sympathiekste van het gild was er zondagavond met Gers Pardoel. Na zijn herhaalde vraag ‘Wie heeft er nog energieeeeee’ kreeg hij het overwegend jonge publiek op de hand. ‘Zoveel mogelijk geluid maken dat ze ons horen tot in Sint-Niklaas en de verdwaalde Nederlanders die hier in de tent zijn, zetten we meteen over de grens’, klonk het bij de rapper die bijzonder goed op dreef was. Broodje Bakpao, Ik neem je mee, Louise, Bagagedrager en Zo Bijzonder: eens hij erin vliegt, besef je dat hij eigenlijk alleen maar meezinghits of in het andere geval hits in wording heeft.


 

 © ghl


 

 © ghl

Het fijnste moment was toen hij het KSA-hemd dat hem werd toegeworpen, aantrok. Sinds vandaag een collector’s item, want ook de handtekening van Willy Sommers prijkt er al op. Een mooi souvenier van een spetterende driedaagse in Zaffelare. En laat die nu net samenvallen met het langverwachte moment waarop we met een dosis corona-immuniteit eindelijk weer in de tent op de festivalweides mogen.

  ghl

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs