Antwerp-trainer Brian Priske verschijnt halfnaakt op de persconferentie na kwalificatie: “Ik had dit beloofd”

Zo hebben we Brian Priske (44) nog niet vaak gezien. Enfin, nog nooit. De Deense coach van Antwerp kwam na de match halfnaakt, met enkel een handdoek om, de perszaal binnengewandeld. De match gewonnen, maar een weddenschap verloren – zoiets. “Ja, soms moet je opletten”, zei hij grijnzend.

dvd

“Rudi (Cossey, red.) had me gisteravond gezegd: Coach, we gaan 3-0 winnen, hè. Ik zei: Oké, als dat lukt en we pakken ook onze eerste clean sheet, dan sta ik zonder kleren de pers te woord.” Officieel was het geen 3-0, maar we zijn blij dat hij het toch gedurfd heeft. De ongeziene beelden gaan intussen ongetwijfeld de wereld de rond. “Ja, zo ver had ik niet nagedacht.” (lacht)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Over de prestatie van zijn team was hij uiteraard lovend. “We hebben echt een heel goeie match gespeeld. We hebben er alles aan gedaan om te winnen en het is ons gelukt. De voorbije twee maanden is hier zo veel gebeurd en zijn hier zo veel nieuwkomers neergestreken. Tot nu toe liep het een beetje minder, maar dit succes is enorm belangrijk. Iedereen verdient dit.”

Zeker ook Butez, de penaltyheld. “Klopt, zeker na de uitstekende dingen die Jean dit seizoen al getoond heeft”, aldus Priske, die zijn shirtje intussen opnieuw aan had en verder mocht gaan feesten met de staf en zijn spelers.

 

 ©  BELGA

 

Meer over RAFC - Royal Antwerp FC

Meer nieuws

Video

Keuze van de redactie