Opvallend: invloed van Cristiano Ronaldo beperkt zich niet tot het veld, Manchester United-spelers eten geen dessert meer

 

 ©  REUTERS

De impact van Cristiano Ronaldo (36) bij Manchester United beperkt zich niet alleen tot het veld. Ook ernaast is de invloed van CR7 al aanwezig. Zo onthulde doelman Lee Grant dat geen enkele Man United-speler vrijdag een dessert heeft gegeten dat ze zagen dat de gezonde Ronaldo quinoa, avocado en eieren at.

vva

LEES OOK. Britse pers onder de indruk van terugkeer Cristiano Ronaldo: “Voorbeeld voor elk kind” en “De koning stelde niet teleur”

Zaterdag scoorde Ronaldo meteen twee keer in de 4-1-zege tegen Newcastle bij zijn debuut. Zijn impact op het veld was zo meteen duidelijk. En daar bleef het blijkbaar niet bij. United-doelman Lee Grant heeft onthuld dat geen enkele United-speler vrijdagavond na het diner een dessert ging eten. Normaal gezien is er op vrijdag wel wat ruimte om te cheaten, maar Grant vertelde dat niet één speler de appelcake of brownies heeft aangeraakt omdat iedereen met grote ogen keek wat er op Ronaldo’s bord lag.

De Portugese superster hield het gezond met avocado, eieren en quinoa en dus durfde de rest van de spelersgroep niet ongezond te eten volgens Grant.

LEES OOK (+). The game is on (again): Romelu Lukaku en Cristiano Ronaldo zetten nieuwe strijd om topschutterstitel in

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Cristiano Ronaldo

Meer nieuws

Video

Keuze van de redactie