Scouts Achterbos pakken uit met ‘Come As You Are’ en ‘Afterwork’

Scouts Achterbos pakken uit met ‘Come As You Are’ en ‘Afterwork’

De scouts van Achterbos zijn weer klaar om een feestje te bouwen. Foto: rr

Mol -

Na een periode van coronastilte organiseren de scouts van Mol Achterbos dit weekend een dubbel spektakel. Vrijdag is The Afterwork Mol en zaterdag keert de fuif Come As You Are (CAYA) terug.

De scouts van Achterbos staan weer klaar om dit weekend twee keer een feestje te bouwen in de tent op hun terrein aan de Zelm. Op vrijdag 17 september van 18 tot 1u is er The Afterwork Mol, waar deejays LDD en Tom ‘La Barraca’ het beste van zichzelf geven.

Iedereen die lekker uit de bol wil gaan op het einde van de werkweek is hier welkom voor lekkere cocktails, zorgvuldig geselecteerde hapjes en muziek van de bovenste plank in een aangenaam decor. Een praatje maken kan zeker aan één van de vele statafels die voor gezellig worden aangekleed en waar de fles cava staat te wachten. Dansen kan in alle stijl. Tickets kunnen worden gekocht via tickets@theafterwork.be. Standaard is een ticket voor een statafel met zes personen en er kunnen per tafel steeds twee extra losse tickets worden bijbesteld.

Zaterdagavond 18 september is het dan aan het jongere publiek met Come As You Are, ook bekend als CAYA. De tent wordt dan omgetoverd tot een mega-danstempel, waar verschillende deejays uit binnen- en buitenland de bassen laten daveren. Ook hier vindt alles plaats volgens de opgelegde veiligheidsregels. Zo wordt er gebruikgemaakt van het Covid Save Ticket. De jeugdige dansers kunnen eindelijk nog eens genieten en uit de bol gaan op één van de grootste fuiven van de Kempen.

www.comeasyouare.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio