Nieuwe reeks Kempense faillissementen


 

 © rr

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft een reeks faillissementen uitgesproken. De bouwsector deelt in de klappen. Zo werd de bvba GBG Service, gespecialiseerd in sanitair en cv, na het neerleggen van de boeken failliet verklaard.

Marc Peeters

De onderneming was gevestigd aan de Guido Gezellelaan in Bouwel (Grobbendonk). De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen. De bv S&I Construct, Hulsen in Balen, tekende voor ruwbouw overkappingen en lichttoepassingen. De onderneming werd gedagvaard. De curator is Pieter Klingels. Michael Proost, Feynend in Mol, aannemer ruwbouw, legde de boeken neer. In dit dossier is Eef Stessens de curator.

Aan de Zammelseweg in Geel is de supermarkt uitgebaat door de vof Zoom Khan, na dagvaarding failliet verklaard. Dat geldt ook voor de zaakvoerders Anwar Waqas en Khan Muhammad Junaid. Curator Tom Vandecruys krijgt de zaak in handen. Ook Zadran Sabergul is na dagvaarding bankroet verklaard. Zijn onderneming was gevestigd aan de Baron Frans du Fourstraat in Turnhout en verzorgde het wassen en poetsen van motorvoertuigen. De curator is Geert Naulaerts.

De bv Advieskantoor Kagee was een boekhoudkantoor aan Vond in Poppel (Ravels). Het faillissement volgde na dagvaarding. De curator is Mark Bruurs.

Ook de cv Fernandes De Faria Auto Service, een handel in auto’s aan Ezaart in Mol, werd gedagvaard. Zaakvoerder Ignace Laenen uit Geel onderging hetzelfde lot. De curatoren zijn Ludwig Peeters en Bart Mannaert.

Nog in Geel valt aan Rauwelkoven na dagvaarding het doek over de bvba Maximaz, een handelsbemiddelaar. De curator is Noël Devos. En aan de Europawijk is Hens Floor van Hens Hekwerken failliet na dagvaarding. De curator is Pieter Klingels.

In de Diamantstraat in Herentals is na dagvaarding de bvba Werl failliet. Het gaat om een onderneming gelinkt aan een al eerder gesloten discotheek. Steven Heylen is de curator.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio