Evenepoel en Van Aert maken voor WK nog even tijd voor jonge fan en laten zo zijn droom in vervulling gaan: hartverwarmende beelden

 

 ©  BELGA

Groots op de fiets, groots ernaast. Voor ze aan hun parcoursverkenning van de WK-trijdrit begonnen, maakten Remco Evenepoel (21) en Wout van Aert (27) tijd voor Noah. De jonge fan kon via Make-a-wish zijn grootste droom in vervulling laten gaan.

Jonas Withouck

Aan het Hotel Weinebrugge in Brugge wachtte Noah vrijdagvoormiddag zijn grootste idolen op. Wout van Aert en Remco Evenepoel maakten tijd voor handtekeningen, foto’s en een babbel. De cameraploeg van Sporza was erbij en dat leverde mooie beelden op.

Voor de fotoshoot en de signeersessie ging Noah’s droom al echt in vervulling: hij kreeg de kans om Wout van Aert te interviewen. De jonge Noah liet er geen gras over groeien. “Wat is jouw mooiste overwinning?”, vroeg hij aan zijn idool. “Ik denk Milaan-Sanremo”, grijnsde Van Aert.

“Wat doe je het liefst, klimmen of sprinten?”, ging het interview verder. “Sprinten”, zei Van Aert vastberaden. “Welke koers zou je graag nog op jouw naam schrijven?”, een simpele vraag voor Van Aert: “Het WK de komende week, hé”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van Aert ging op de foto met het hele gezin van Noah. 

Van Aert ging op de foto met het hele gezin van Noah. ©  BELGA

Ook Evenepoel maakte tijd voor de jonge superfan. 

Ook Evenepoel maakte tijd voor de jonge superfan. ©  BELGA

Meer over WK Wielrennen

Video

Keuze van de redactie