Wildcrossers slaan op de vlucht… zonder motor

De crossers kunnen hun brommers ophalen bij de politie van Kempen Noord-Oost. 

De crossers kunnen hun brommers ophalen bij de politie van Kempen Noord-Oost. © Politie KeNO

Ravels -

De politiediensten van de zone Kempen Noord-Oost deden woensdagmiddag een eigenaardige ontdekking in de Ravelse Gewestbossen. Ze troffen er drie motoren aan van wildcrossers, die kennelijk de benen hadden genomen.

Het verhaal begon woensdagmiddag toen de politie, brandweer en medische hulpdiensten een noodoproep kregen vanuit de Gewestbossen in Ravels. De verschillende instanties spoedden zich met hun sirenes naar het uitgestrekte gebied. Enkele onbekenden dachten kennelijk dat al die alarmsignalen op henzelf betrekking hadden.

“Blijkbaar waren enkele wildcrossende jongeren door onze aanwezigheid dusdanig in de war dat ze spontaan hun brommers ‘vergeten’ zijn in het bos aan de Marneffe Dreef”, klinkt het bij de politie Kempen Noord-Oost. “Wij hebben deze motoren dan maar overgebracht naar het bureel na afloop van de interventie. De eigenaars mogen steeds contact opnemen met ons bureel als zij hun brommers missen. Wij hebben immers zelf ook nog een aantal vragen met betrekking tot de inschrijving, verzekering en gelijkvormigheid...” (ho)

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio