Man (38) gearresteerd op verdenking van moord op Britse lerares Sabina Nessa

 

 ©  REUTERS

Een man van 38 is volgens de Britse tabloid The Sun aangehouden op verdenking van moord op Sabina Nessa die een week geleden dood teruggevonden is in een park in Londen.

Laurence Torck

De 38-jarige man zou vannacht rond 3 uur zijn opgepakt in een huis in East Sussex. “Sabina’s familie is op de hoogte gebracht van deze belangrijke ontwikkeling”, vertelde hoofdinspecteur Neil John aan The Sun. Gisteren werd opnieuw intensief gezond naar de moordenaar nadat het moordwapen gevonden werd.

Sabina is vermoord toen ze door Cator Park wandelde op vrijdag 17 september. Op camerabeelden - die niet zijn vrijgegeven door de politie- zou te zien zijn hoe Sabina aangevallen werd door een man met een object. Nadien zou de man haar op zijn schouders gedragen hebben. Haar lichaam werd op slechts een paar meter van haar woning teruggevonden.

Vrijdag werd er een wake gehouden voor Sabina waarbij honderden mensen aanwezig waren. Sabina’s zus, Jebina, beschreef haar tijdens een emotionele toespraak als een “fantastische, liefdevolle mooie zus die de wereld veel te vroeg verlaten heeft”.

LEES OOK. Verdachte van moord op lerares Sabina Nessa vrijgelaten, politie heeft al iemand anders op het oog. Maar één vraag blijft knagen

Video

Keuze van de redactie