Daarom heeft de Britse prinses Beatrice haar dochtertje Sienna genoemd

 ©  REUTERS

De Britse prinses Beatrice is onlangs voor het eerst moeder geworden, en heeft nu ook de naam van haar met echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi dochtertje bekendgemaakt: Sienna. Een vriend van de familie legt uit waarom ze net die naam gekozen hebben.

jvhBron: Hello

Prinses Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew, schrijft op Twitter bij een foto van twee kleine voetafdrukjes van de nieuwste telg van de Britse koninklijke familie dat “we verheugd zijn mee te kunnen delen dat we onze dochter Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi hebben genoemd. We doen het allemaal goed, en Wolfie (haar stiefzoon, red.) is de best mogelijke broer voor Sienna.”

Een vriend van de familie heeft in de Britse tabloids ook uitgelegd waarom net die naam gekozen werd. “Ze zochten een Italiaanse naam die begon met S. Naar Sarah (Ferguson, de moeder van Beatrice, red.).” Zoals de traditie het wil heeft het meisje als tweede naam ‘Elizabeth’, naar de Queen, de grootmoeder van Beatrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Brits koningshuis

Video

Keuze van de redactie