Martine Prenen lanceert collectie bij Belgisch make-upmerk Cent Pur Cent

 ©  Cent Pur Cent

Gezondheidscoach Martine Prenen en de Hasseltse zakenvrouw Caroline Rigo hebben de handen ineen geslagen. Prenen ontwierp voor Cent Pur Cent, het minerale make-upmerk van Rigo, een eigen cosmeticalijn met enkele basics.

Hanne Vandenweghe

In de lijn zitten zeven diervriendelijke producten waaronder lipgloss, concealer, mascara, blush die ook dienstdoet als oogschaduw en een make-upborstel. Martine Prenen is zelf een grote fan van minerale make-up omdat die op haar huid – in tegenstelling tot synthetische make-up – niet tot irritaties, puistjes en droge vlekken leidt.

“Make-up en verzorging hoeven geen masker te zijn, maar eerder het extra zetje om je nog krachtiger en beter in je vel te voelen. Zorg voor jezelf dragen en aanvaarden dat je niet perfect hoeft te zijn, is Carolines boodschap, en daar kan ik alleen maar achterstaan”, zegt ze in een persbericht.

De collectie komt in een speciale box en is te koop via ​de kanalen van Martine Prenen, de webshop van Cent Pur Cent en in de geselecteerde verkooppunten. Je betaalt er 119 euro voor.

Collectie Cent Pur Cent x Martine Prenen, 119 euro. Te koop via  

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer