Nederlandse politicus Thierry Baudet: “Aids bestaat niet voor blanke hetero’s”

Op 16 maart 2022 zijn er in Nederland gemeenteraadsverkiezingen. Heel wat politici halen nu dus alles uit de kast om kiezers voor zich te winnen. Zo ook Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Zaterdag trok hij naar Heerhugowaard om er kandidaten van zijn partij voor te stellen en daar haalde hij tijdens zijn toespraak controversiële standpunten naar boven.

Baudet stelt dat aids een ziekte is waar de witte hetero man zich geen zorgen voor hoeft te maken. Het risico om aids te krijgen zou verwaarloosbaar zijn, “condooms dragen om ziektes te voorkomen is flauwekul”. Die zouden ‘ons’ opgelegd worden door Big Pharma, net zoals de coronavaccins.

Ondertussen reageerde Humberto Tan, een tv-presentator uit Nederland, op de uitspraken van Baudet. Tan verloor zijn broer aan Aids.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Nederlandse politicus Thierry Baudet loopt kwaad weg uit studio na ‘roast’: “Als ik racist was zou ik ook niet op u stemmen”

“Wil jij dat je zus met een neger thuiskomt?”: partij van Thierry Baudet opnieuw onder vuur in Nederland na racistische uitingen in chatgroepen 

(tica)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Video

Meest gelezen uit de buurt