Grote namen uit literaire wereld te gast in Leietheater en daarbij worden kinderen niet vergeten

De literaire Jeugdcrew, Steven Van de Putte en Peter Lafosse van de cultuurraad, Trui Galle en Marika Strobbe van de bibliotheek Deinze, Lies Scheerlinck en Eline Van den Berghe van Letters & Co, programmator van het Leietheater Sarah Verzele, illustratrice Suzan T‘Hooft en schepen van Cultuur Rutger De Reu (CD&V) verheugen zich op de literaire hoogdag.

De literaire Jeugdcrew, Steven Van de Putte en Peter Lafosse van de cultuurraad, Trui Galle en Marika Strobbe van de bibliotheek Deinze, Lies Scheerlinck en Eline Van den Berghe van Letters & Co, programmator van het Leietheater Sarah Verzele, illustratrice Suzan T‘Hooft en schepen van Cultuur Rutger De Reu (CD&V) verheugen zich op de literaire hoogdag.© Ruben De Keyzer

Deinze -

De grootste literaire namen van de Benelux komen zondag 24 oktober naar het Leietheater. Samen met Letters & Co, bibliotheek Deinze en de cultuurraad organiseert het theater eind deze maand een literair bal. Onder meer Wouter Deprez, Elvis Peeters en Kader Abdolah zijn van de partij. Voor de jongste lezers is er een literaire kermis met befaamde jeugdauteurs zoals Siska Goeminne en Marc De Bel.

Ruben De Keyzer

Hoofdpunten

Keuze van de redactie

Video