Thibaut Courtois zorgt met knieblessure even voor paniek bij Real Madrid: “Hoop dat het niet ernstigs is”

 

 ©  REUTERS

 

 ©  EPA-EFE

 

 ©  AFP

1 / 3
thumbnail:  
thumbnail:  
thumbnail:  
Bron: BELGA

Real Madrid heeft Barcelona zondag een nieuwe tik gegeven in de Clásico. De Madrilenen wonnen in Barcelona met 1-2, dankzij goals van David Alaba en Lucas Vazquez. De tegentreffer van Sergio Agüero kwam te laat. Eden Hazard bleef op de bank, Thibaut Courtois stond het hele duel tussen de palen maar zorgde wel even voor paniek.

Toen Courtois een bal met de linker ver wegtrapte, zakte hij kermend van de pijn ineen en tastte naar de rechterknie. Het zag er niet goed uit voor de Rode Duivel en meteen stormden de verzorgers het veld op. De schade leek uiteindelijk wel mee te vallen want Courtois kon de partij gewoon uitspelen, al zal zijn knie ongetwijfeld nog worden onderzocht.

“Toen ik de bal wilde raken, voelde ik pijn in mijn knie”, reageerde de doelman achteraf. “Ik hoop dat het niets ernstigs is aangezien ik de wedstrijd kon uitspelen, maar we gaan het bekijken met de dokters.”

Maandag wordt er meer duidelijkheid verwacht.

LEES OOK. Frustrerende wedstrijd voor geplaagd Barcelona: Real Madrid wint Clasico, Eden Hazard blijft op de bank

Courtois moest slechts één echte redding verrichten tijdens de partij. “We waren goed georganiseerd”, knikte Courtois. “Dat moet je zijn als je hier komt spelen. Barcelona ging er tot het einde voor, maar we hielden stand. Het is leuk hier te winnen.”

“We waren sterk en gaven niet veel kansen weg. In het slot krijgen we dan nog een tegendoelpunt tegen. Daar moesten we iets geconcentreerder zijn. Maar met nog maar twee minuten op de klok en met een stadion dat druk zet, kan dat gebeuren”, eindigde hij.

Meer over Thibaut Courtois

Meer nieuws

Video

Keuze van de redactie