Opnieuw raak voor Cristiano Ronaldo: Portugese sterspeler en vriendin Georgina verwachten een tweeling (zijn tweede al)

 

Er komt nog wat leven bij ten huize Cristiano Ronaldo. De Portugese superster van Manchester United heeft op sociale media aangekondigd dat zijn vriendin Georgina Rodriguez opnieuw zwanger is. En dat van… een tweeling.

Vincent Van Genechten

Ronaldo is al vader van vier kinderen: Cristiano Ronaldo Jr (2010), de tweeling Mateo en Eva Maria (juni 2017) en Alana Martina (november 2017). Enkel Alana Martina kreeg hij samen met Georgina. Zijn eerste drie kinderen kwamen ter wereld via een surrogaatmoeder.

“We zijn zo gelukkig te kunnen aankondigen dat we een tweeling verwachten. Onze harten lopen over van liefde. We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten”, schrijven ze bij een foto waarop ze poseren met de echo’s. In minder dan een uur werd het beeld al bijna negen miljoen keer geliket.

Ronaldo (36) liet in het verleden al meermaals weten zeven kinderen te willen, naar zijn geliefkoosde rugummer dat hij nu ook weer draagt bij Manchester United.

De aankondiging:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws

Keuze van de redactie