Lou, Seppe en Matthieu openen pop-up webwinkel voor de Warmste Week

Seppe, Lou en Matthieu. 

Seppe, Lou en Matthieu. © RR

Brasschaat -

Drie Antwerpse jongeren – Lou Biesemans, Seppe Pauwels en Matthieu Caeymaex - lanceerden de webwinkel “sorryimdifferent.be waarmee ze geld willen inzamelen voor de Warmste Week van de radiozenders MNM en Studio Brussel.

Het thema van De Warmste Week 2021 is “Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen” en dat past volledig in het kader van deze drie jongeren.

“Ik heb zelf een beperking en een moeilijke jeugd gehad. Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu sta”, zegt initiatiefnemer Lou Biesemans.

Matthieu Caeymaex is van buitenlandse origine en heeft zich altijd anders gevoeld. Seppe ondersteunt het project volledig en vindt het thema hierrond zeer belangrijk.

“Met onze webwinkel verkopen we leuke hoodies met de quote “Sorry, I’m Different”. Zeer veel mensen herkennen zich hierin. Deze boodschap de wereld insturen is voor ons zeer belangrijk. Iedereen heeft het recht te zijn wie hij of zij is, of je anders geaard bent, een beperking hebt of van buitenlandse origine bent”, legt Matthieu Caeymaex uit.

Lou Biesemans lanceerde reeds vorig jaar tijdens de lockdown de collectie met de quote “Sorry, I’m Different”. De hoodies zijn nog te koop tot vrijdagnacht 24 december. (jbr)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio