Volgens zangeres Cardi B. kan haar baby van vier maanden al praten: “Echte woorden”

 ©  AFP

Zangeres Cardi B. is door het dolle heen. Haar zoontje – amper 4 maanden – zou zijn eerste woordjes al gezegd hebben. “Geen gebrabbel, echte woorden”, aldus de zangeres.

nba

Amper vier maanden geleden verwelkomden Cardi B. en echtgenoot Offset hun tweede kindje. De naam van de jongen werd voorlopig nog niet meegedeeld, maar de ontwikkelingen van de kleine spruit dus wel.

“Gisteren vroeg ik hem: Zie je mama graag? Yeah? En dan vroeg ik het opnieuw en hij antwoordde: Yeah. Het was geen gebrabbel van een baby. Hij zei werkelijk dat hij me graag zag”, aldus de moeder van twee.

Ze voegde daaraan toe dat de jongen ook al “hello” kon zeggen. Dat leerde hij van het kinderprogramma Cocomelon. “Ik weet niet of het aan de pandemie ligt of dat dit normaal gedrag is.”

Volgens experts kan het effectief kloppen dat het jonge wonder zijn eerste woordjes al zegt, maar dan zonder dat hij er een betekenis aan kan koppelen. Antwoorden op de vraag: Hou je van mij? lijkt dus eerder uitgesloten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Video

Meest gelezen uit de buurt