Elektriciteitsleverancier Ecopower neemt tijdelijk geen nieuwe klanten meer aan

Themabeeld 

Themabeeld ©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Elektriciteitsleverancier Ecopower neemt de komende weken geen nieuwe klanten meer aan. Ze doet dat om de “enorme instroom van nieuwe contractaanvragen” te kunnen verwerken, zo staat op de website van de coöperatie. “De contractstop moet ons de kans bieden om de enorme instroom van nieuwe contractaanvragen te verwerken en de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen”, zo klinkt het.

jvhBron: BELGA

Volgens de openbare omroep VRT kreeg Ecopower na het faillissement van de Vlaamse Energieleverancier en de stopzetting van Watz op enkele weken tijd ruim 3.000 contracten binnen van nieuwe klanten. En nu de Vlaamse energieregulator Vreg zijn prijsvergelijker V-test vernieuwd heeft, verwacht het bedrijf nog meer aanvragen. “Ecopower heeft een eerder gunstige prijs in de V-test en dat zorgt, zeker in de huidige marktsituatie, voor een nieuwe instroom”, aldus woordvoerster Margot Vingerhoedt aan de VRT.

Ecopower zal eind januari bekijken wanneer het weer nieuwe klanten en bijkomende aansluitingen zal verwelkomen. Bestaande klanten die verhuizen, worden wel nog geholpen.

Hoofdpunten

Meer over Energie

Video

Keuze van de redactie