Ze leken vriendinnen te worden, maar Amy hoort niets meer van de K3’tjes: “Voor mij komt het over als: ‘Doei!’”

Ze schopte het tot bij de laatste twee in de finale van K2 zoekt K3, en leek de nieuwe hartsvriendin te worden van Hanne en Marthe. Maar vandaag heeft Amy Courtens (25) geen contact meer met het trio van K3. Jammer, vindt ze.

“Het is normaal dat hun focus nu op de nieuwe K3 ligt, maar voor mij kwam het over als: Doei!”, vertelt Amy in Dag allemaal. Zelfs een berichtje daags na de finale werd niet beantwoord door Hanne, Marthe en Julia. Tussen de andere finalisten is er wel nog contact.

Ondanks het mislopen van een plek bij K3 zegt Amy nog geen vaarwel tegen de showbizz. Ze hoopt op een job in de media, nadat ze tijdens de wedstrijd haar bureaujob opgaf. “Vrij snel na de finale kwamen er aanbiedingen binnen. Ik heb vorige week een verkennend gesprek gehad bij een grote tv-zender en ik had er een goed gevoel bij.” Op tv solliciteerde ze al openlijk bij jurylid en Studio 100-baas Gert Verhulst, maar die liefde lijkt bekoeld. “Nu kan ik zeggen dat ik de commentaren van de jury in K2 zoekt K3 nogal afbrekend vond. Ze hadden precies een pik op mij.” 

LEES OOK. Amy reageert op verlies in ‘K2 zoekt K3’: “Ik heb al even goed geweend”

(ed)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over K3

Video

Keuze van de redactie