Kyara Linskens uitgeschakeld in EuroCup Women, winst voor zusjes Mestdagh in Italië en Duitsland

 

 ©  VDB

Kyara Linskens werd in de 1/16de finales van de EuroCup Women met het Russische BC Nadezhda Orenburg uitgeschakeld. Succes was er voor voor de zusjes Mestdagh. Kim won in Italië met Schio en Hanne met Saarlouis in Duitsland.

Patrick Ceulemans

Geen kwalificatie voor de 1/8ste finales voor Belgian Cat Kyara Linskens. Na de heenmatch (75-72) verloor het Russische BC Nadezhda Orenburg met Linskens (9 punten, 6 rebounds, 1 assist) de return in eigen huis met 68-87 van het Poolse BC Polkowice.

De terugwedstrijd van de 1/16de finales van de EuroCup Women tussen het ASVEL Lyon, met Julie Allemand, versus het Russische Nika van Hind Abdelkader werd omwille van corona-besmettingen verplaatst naar een latere datum. Julie Allemand en ASVEL Lyon fonkelen na de 63-76 winst in Rusland met één been in de 1/8ste finales.

In de Italiaanse Serie A1 boekte Kim Mestdagh met Schio een dertiende opeenvolgende overwinning. Mestdagh (13 punten, 5 rebounds, 3 assists) zegevierde met Schio met 82-50 van Moncalierni. Zus Hanne Mestdagh (3 punten) won met Saarlouis en na een thriller met 68-69 van Veilchen Göttingen. Met 9 op 17 prijken Hanne Mestdagh en co. op de zevende stek in de Duitse DBBL.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Kim Mestdagh

Video

Keuze van de redactie