Verrassende afvaller in ‘Dancing with the stars’: chachacha nekt schaduwfavoriet

Hij was een van de schaduwfavorieten en leek goed op weg om samen met Nora Gharib en Nina Derwael naar de finale te gaan. Maar Dertigers- en Thuis-acteur Yemi Oduwale (35) werd zaterdagavond verrassend de afvaller in Dancing with the stars.

dvg, gjs

Met 30 punten stond Oduwale gedeeld laatst met TikTokker Jonathan Medart in het klassement. Hoewel hij de afgelopen weken blijk van talent liet zien, ging de chachacha hem deze keer volgens de jury dus minder goed af.

De exit leek na afloop nog niet binnen te dringen bij Oduwale. “Het valt zwaar, dat wel. Maar ik zal het de komende dagen pas beseffen, wanneer ik plots niet meer naar de repetities moet. Ik wil vooral mijn danspartner Laure bedanken om me de voorbije weken naar een hoger niveau te tillen.” Ook Laure loofde Oduwales groeicurve in de wedstrijd. “In het begin nam hij het misschien wat licht op, maar gaandeweg kreeg hij door hoe zwaar het was. En daar heeft hij zich naar gedragen. Ik denk dat Yemi hier een avontuur heeft gekregen dat hij nooit zal vergeten.”

Volgende week volgt een speciale aflevering van Dancing with the stars. Tijdens ‘switch week’ zullen alle bekende deelnemers een andere danspartner krijgen. Hoe de nieuwe duo’s eruitzien, kondigen de makers komende dagen aan.

Bekijk hier de dansen van de andere kandidaten

Nora en Adrian laten alle hoeken van de kamer zien met deze Argentijnse Tango

Easy on Nina & Simone! Ze blazen je weg met deze passionele rumba

Een powervolle Paso Doble van Jonatan en Björk neemt de zaal in

Lotte en Frank smijten zich helemaal in deze verdraaid verrassende jive

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie