Club Brugge rekent nog altijd op Skov Olsen (en moet Buchanan even missen)

 

 ©  ISOPIX

De transfer van Andreas Skov Olsen (22) naar Club, voor zo’n 6 miljoen euro, zit nog altijd in de pijplijn. Met onder meer FC Kopenhagen waren er kapers op de kust, maar de Deense topclub vist wellicht achter het net. Club Brugge, dat een beter salaris biedt, blijft voor de Deense winger en international de voorkeur genieten. Hij speelde afgelopen weekend niet voor Bologna, waar hij weg mag, en hoopt dat hij snel kan tekenen.

jve, dvd

Club moet echter niet wanhopen: een deal is nog steeds mogelijk en de onderhandelingen zijn nog steeds open. Bij Bologna speelt Skov Olsen alleszins niet meer. Of de Deen straks effectief aansluit bij Club Brugge, moet de komende dagen blijven. “Of er nog een winger bijkomt? Dat gaan we zien, we hebben nog wat tijd”, sprak Alfred Schreuder alvast na de match op Standard.

Hoe rapper Olsen zou tekenen, hoe beter trouwens. Tajon Buchanan – gisteren als invaller goed voor zijn eerste assist – mist de volgende vier duels, waaronder de dubbele confrontatie tegen Gent. Hij is opgeroepen voor Canada, dat van 28 januari tot 3 februari drie belangrijke WK-kwalificatieduels afwerkt.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Club Brugge

Video

Keuze van de redactie