Ismael Bako pakt uit met “double-double” in Spaanse ACB

 

 ©  PRESSE SPORTS

Ismael Bako pakte in de Spaanse ACB, zeg maar de sterkste Europese competitie in het basketbal, weer met een knappe prestatie uit en leidde Manresa met een double-double mee naar de winst. Manresa staat achter de “Grote Twee”, leider Real Madrid en Barcelona, op een mooie derde plaats.

Patrick Ceulemans

Belgian Lion Ismael Bako leidde met een double-double (10 punten, 13 rebounds, 1 assist) Manresa en na een spannende partij in Andorra mee naar de nipte 79-82 overwinning. Met 12 op 17 prijkt Manresa op een knappe derde stek in de sterke Spaanse ACB.

In de Franse Pro A was er voor Jean Salumu (10 punten, 1 rebound, 1 assist) met Châlon-Reims een 77-102 nederlaag voor Gravelines. Kevin Tumba (3 rebounds, 1 assist) ging het met Fos-Provence en met 57-66 onderuit tegen Le Mans.

In de Turkse BSL verloor Thomas Akyazili (3 punten) met Merkezefendi met 64-80 van Gaziantep. Elias Lasisi (8 punten, 2 rebounds, 3 assists) won in de Duitse BBL met Crailsheim met 97-86 van Oldenburg.

Niels Foerts wint met Feyenoord van leider Den Bosch in BNXT League In de Nederlandse BNXT League pakte Feyenoord Rotterdam met een schitterend resultaat uit. Niels Foerts (8 punten, 2 rebounds, 1 assist) zegevierde met Feyenoord met 82-72 van Den Bosch. Voor Den Bosch pas de tweede nederlaag van het seizoen. Feyenoord prijkt met 9 op 16 op de vijfde stek en lijkt op weg naar de top 5 en de Golden League van de BNXT League.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over betFirst BNXT League

Video

Keuze van de redactie