Beerse Toost overhandigt opbrengst aan veiligheidsdiensten

Financieel beheerder Kurt Wijnants (CDE-Vlim.be) secretaris Nelly Mols, en burgemeester Bart Craane van Beerse maken de Ambulancedienst Beerse blij met een cheque van 525 euro. 

Financieel beheerder Kurt Wijnants (CDE-Vlim.be) secretaris Nelly Mols, en burgemeester Bart Craane van Beerse maken de Ambulancedienst Beerse blij met een cheque van 525 euro. © RR

Beerse

De meerderheidspartij CDE-Vlim.be in Beerse deelde de opbrengst van de actie Beerse Toost uit aan drie veiligheidsdiensten in de gemeente.

In het najaar van 2021 pakte CDE-Vlim.be voor de tweede keer uit met de actie Beerse Toost. “De bewoners konden toen genieten van onder meer de Bubbels van Bart, zelfgemaakte pompoensoep, pralines, aardbeien en broodjes van de lokale ondernemers”, legt Werner Maes, voorzitter van CDE-Vlim.be, uit. “Als waardering voor hun uitstekend werk ging de opbrengst van de actie dit jaar naar de lokale veiligheidsdiensten.”

Afgelopen weekend overhandigde het bestuur van CDE-Vlim.be, samen met burgemeester Bart Craane, de opbrengst aan de Vriendenkring van de brandweer, de Ambulancedienst Beerse en het Rode Kruis Beerse-Merksplas. Elke organisatie mocht een cheque van 525 euro in ontvangst nemen. (bvdl)

De vriendenkring van de brandweer Beerse samen met voorzitter Werner Maes, secretaris Nelly Mols en burgemeester Bart Craane (CDE-Vlim.be).

De vriendenkring van de brandweer Beerse samen met voorzitter Werner Maes, secretaris Nelly Mols en burgemeester Bart Craane (CDE-Vlim.be). © RR

 

Ook het Rode Kruis Beerse-Merksplas ontving een cheque van 525 euro van CDE-Vlim.be. 

Ook het Rode Kruis Beerse-Merksplas ontving een cheque van 525 euro van CDE-Vlim.be. © RR

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio