Laatste keuzemoment zorgt voor stress in ‘Boer zkt vrouw’

Cowboy William moet zondag kiezen tussen Amber en Titjana. ©  VTM

Boer Garry heeft zijn keuze al gemaakt, maar zondag is het aan de rest om te beslissen met wie ze op romantische trip willen in ‘Boer zkt vrouw’. En dat zorgt voor behoorlijk wat keuzestress.

Op zijn ranch twijfelt cowboy William tot het laatste moment tussen Amber en Titjana, terwijl ook Elien niet weet of ze voor Lorenz of Dries zal kiezen. Die laatste lijkt in poleposition te liggen, al biecht Elien op dat ze nog niet verliefd is. “Dries is de knapste, en ik merk dat hij beleefder en rustiger is. Maar bij Lorenz vind ik net het speelse leuk.”

Elien twijfelt sterk tussen Lorenz en Dries, al is ze nog niet verliefd. “Dries is de knapste, maar bij Lorenz vind ik net het speelse leuk.” ©  VTM

Terwijl tortelduiven Garry en Els in Cadzand al genieten van hun romantisch weekend, heeft boer Kim er dates met zowel Ginny als Emi opzitten. Met zijn gevoelens gaat het alle kanten uit. “Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk ging zijn. Ginny was mijn favoriet, maar dan kwam Emi met haar charmes. Ze zorgde voor ambiance.”

Bij Cyriel overheersen de zenuwen. Hij licht Dina Tersago in over zijn gebrek aan vlinders, maar zegt wel een “gezonde interesse” te hebben in Chloë of Els. Wie hij kiest, blijft geheim tot zondag. Maar nu al blijkt dat er iets op stapel staat tijdens zijn trip. “Er is iets gebeurd, en dat wil ik graag met Dina bespreken.”

Ook Cyriel maakt zondag een keuze, en die zal voor vonken zorgen tijdens zijn romantische trip. “Er is iets gebeurd.” ©  VTM

Boer zkt vrouw

VTM, zondag, 19.55 uur

 (dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen