Eindelijk een keuze gemaakt en meteen slaat de twijfel toe in ‘Boer zkt vrouw’

 ©  VTM

De beslissing is gevallen in ‘Boer zkt vrouw’. Garry koos al voor Els, maar gisteravond moesten ook de andere vier boeren hun favoriet aanduiden. Dat zorgde voor blije gezichten, al sloeg bij Kim meteen de twijfel toe.

Aardappelboer Kim (29) verkoos zondag dan toch Ginny boven Emi. Al zorgde voor de nodige emoties. “Ginny oogde iets terughoudender dan Emi, wellicht omdat Emi zo enthousiast was”, aldus Kim. “Maar als ik alleen ben met Ginny heb ik een heel ander gevoel.” Als romantische date gingen de twee samen kamperen, maar daar bleef Emi door Kims hoofd spoken. Aan het einde van de aflevering belde hij Dina Tersago op met de mededeling dat er iets gebeurd is. Kim wil er graag met Dina over spreken.

Boer Kim koos voor Ginny, maar op hun romantische date bleef Emi door zijn hoofd spoken. ©  VTM

Bij melkveehouder Cyriel (27) viel de keuze op Els. Een lastig moment voor haar concurrente Chloë. “Je leeft op hoop”, zegt ze. “Maar ik heb ervan genoten en ik heb er vriendinnen bij voor het leven.” Aan Els om nu door het pantser van de introverte Cyriel te breken.

Cyriel koos Els boven Chloë. ©  VTM

Op de ranch van cowboy William (24) haalde Amber het van Titjana, al liet die laatste de deur nog op een kier. “Ik gun het hen. Maar ik zou William zeker beter willen leren kennen, in andere omstandigheden. Wie weet, als het niets wordt tussen hem en Amber.”

William hoopt zijn ‘cowgirl’ gevonden te hebben in Amber. ©  VTM

Boerin Elien (25) twijfelde tot het laatste moment, maar volgde uiteindelijk haar hart. Zij gaat nu Lorenz beter leren kennen. In de laatste aflevering van volgende week ontdekt Dina Tersago of de boeren de juiste beslissing hebben genomen.

Elien volgde haar hart, en koos voor Lorenz. ©  VTM

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen