Amerikaan sterft aan hartaanval terwijl hij een vermoorde vrouw in zijn tuin begraaft

 

 ©  Shutterstock

Een man in de Amerikaanse staat South-Carolina is zaterdagmorgen dood aangetroffen in zijn tuin, waar hij een vrouw die hij net vermoord had aan het begraven was. Hij had de vrouw gewurgd, klinkt het dinsdag bij de lokale autoriteiten. De man zelf stierf na een hartaanval.

Bron: BELGA

“De zestigjarige Joseph McKinnon is dood in zijn tuin teruggevonden zaterdagochtend en zijn lichaam vertoonde geen enkel spoor van geweld, hij stierf een natuurlijke dood”, zei de sheriff in een persbericht dat aan de lokale media werd verspreid. Een autopsie wees uit dat hij stierf aan de hartaanval.

Tijdens het onderzoek naar zijn overlijden werd een ander lichaam in de tuin aangetroffen. Het gaat om het lichaam van Patricia Dent, een 65-jarige vrouw die in een pas gedolven graf in de tuin lag. De autopsie die op dat lichaam werd uitgevoerd, wijst op een overlijden door wurging.

Volgens de autoriteiten zou McKinnon Dent hebben aangevallen binnen in de woning, haar hebben vastgebonden nadat hij haar had gewurgd en in vuilniszakken hebben gestopt alvorens haar in een pas gegraven graf te leggen. McKinnon kreeg een hartaanval  toen hij probeerde dat graf opnieuw toe te dekken met aarde.

Het is onduidelijk waarom de vrouw vermoord werd. Het onderzoek wordt verdergezet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie