Mol viert Internationale Dag van de Fair Trade

De Wereldwinkel in Mol. 

De Wereldwinkel in Mol. © Tommy Maes

Mol -

De gemeente Mol viert zaterdag 14 mei de Internationale Dag van de Fair Trade. Zo verwent de Wereldwinkel al haar klanten met een gratis kopje koffie of thee. Ook de nieuwe samenwerking met boerderij ’t Mosterdzaadje staat in de kijker.

Sinds 2009 besteedt Mol als eerlijke gemeente extra aandacht aan Fair Trade. Wegens de Internationale Dag van de Fair Trade zijn er zaterdag diverse initiatieven. De Wereldwinkel trakteert al haar klanten met een gratis kopje (h)eerlijke koffie of thee.

Daarnaast kunnen inwoners van Mol voor maandag 16 mei een gouden tip rond fair trade mailen naar samenlevingsopbouw@gemeentemol.be. Ze maken daarbij kans op één van de vijf waardebonnen ter waarde van 20 euro.

De Wereldwinkel slaat ook de handen in elkaar met CSA-boerderij Het Mosterdzaadje. Vanaf nu kunnen abonnees van Het Mosterdzaadje hun groentepakketten ook in de Wereldwinkel afhalen op vrijdag. Alle info vind je op www.mosterdzaadje.be.

Tenslotte kunnen Mollenaars hun mening geven over hoe iedereen het Mols voedselsysteem voor de toekomst kan verbeteren via www.gemeentemol.be/mooimolopjebord.  (mto )

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio