Opvallende wending in ‘Boer zkt vrouw’: boer Kim kiest toch voor weggestuurde kandidate

Boer Kim koos vorige week voor Ginny, maar het was duidelijk dat zijn hart eigenlijk bij Emi lag. Dus koos hij uiteindelijk toch voor haar. 

Het besluit van aardappelboer Kim (29) stond vast. Vorige week maakte hij zijn laatste keuze in Boer zkt. vrouw. Dacht hij. Want terwijl hij een romantisch weekend beleefde met Ginny, bleef hij denken aan Emi (23), de dame die hij wegstuurde. Zo erg zelfs, dat hij na lang twijfelen toch voor haar koos. “Ik heb geluk gehad dat zij ook nog gevoelens had voor mij.”

Wout Desmytere

“Er is iets gebeurd op de romantische trip”, bekende Kim aan Dina Tersago. “Het is toch niet wat ik had verwacht. Ik dacht dat ik het gevoel zou hebben: Dit is het. Maar ik heb er niet honderd procent van kunnen genieten, omdat ik toch met twijfels in mijn hoofd zat. De dag nadien heb ik dat aan Ginny verteld. Zij vond dat natuurlijk erg. Maar ik kan het niet anders uitleggen, ik zat nog te veel met Emi in mijn hoofd.”

Emi, dat is de kandidate die Kim de vorige keer liet gaan. Al was aan zijn tranen te zien dat hij daar zelf niet honderd procent achter stond. Zondagavond was te zien hoe de aardappelboer alles eventjes liet bezinken, alvorens opnieuw contact te zoeken met Emi. En dat eerste gesprek verliep vlot, want aan het einde van de aflevering kwamen de twee naar buiten als koppel.

“Na het beslissingsmoment dacht ik: Oei, dat voelt hier niet goed”, vertelt Kim. “Toen ik besefte dat ik haar nooit meer zou zien, kreeg ik het daar heel moeilijk mee. Toen zij moest vertrekken, heb ik er even aan gedacht haar achterna te lopen. Maar dat leek me dan weer te dramatisch.” (grijnst)

Vrouw van mijn leven

Ook voor Emi was het een emotionele dag. “Ik had niet gedacht dat het zo zwaar zou zijn. Ik heb in de auto moeten wenen, omdat ik het toen allemaal besefte. Waren er al gevoelens? Moeilijk te zeggen op zo’n korte tijd, maar toch een beetje. En dat realiseerde ik me pas ten volle op dat keuzemoment. Natuurlijk hoopte ik dat die wederzijds zouden zijn, maar je weet dat je niet de enige bent. Dat was lastig, ja.”

“Ik heb dit nog nooit meegemaakt”, zegt boer Kim over zijn gevoelens voor Emi. 

Dina Tersago stelde het koppel de hamvraag: wat met Ginny? “Voor haar is het zeker niet makkelijk”, aldus Emi. “Ik hoop dat ze het ons niet kwalijk neemt.” “Het is jammer dat het zo gelopen is en dat ik pas achteraf besefte dat ik verliefd was op Emi”, vulde Kim aan. “Ik had niet met Ginny’s gevoelens moeten spelen. Maar ik had het echt niet door en ik kan de tijd niet terugdraaien.”

Het koppel wil enkel nog vooruitkijken. Maar dat de liefde groot is, was duidelijk. “Ik heb het geluk gehad dat Emi nog gevoelens had voor mij, want voor hetzelfde geld… maar we hebben sindsdien regelmatig afgesproken en het zat direct weer goed. Dat is onbeschrijfelijk. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. De vrouw van mijn leven? Zeker. Op dit moment toch. Met mij weet je nooit.” (lacht)

Volgende week wordt de slotaflevering van Boer zkt. vrouw uitgezonden, waarin Dina Tersago de vijf boeren na zeven maanden opnieuw samenbrengt om terug te blikken op het avontuur. Daarin zal duidelijk worden wie van de boeren de ware liefde heeft gevonden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen