FC Dynamo Beervelde sluit seizoen af met Tuinfeesten (en Pokerface)

Pokerface debuteerde vorig jaar op 11 juli in Lochristi 

Pokerface debuteerde vorig jaar op 11 juli in Lochristi © ghl

Lochristi -

De voetbalschoenen mogen stilaan aan de haak, het groene gras op de velden is wellicht ook aan herstel toe. Bij FC Dynamo Beervelde breien ze nog een feestelijk einde aan het seizoen met de traditionele Tuinfeesten van komend weekend.

Vrijdag 20 mei begint het al met een schieting op de liggende wip en een minivoetbaltornooi voor veteranen. Pret gegarandeerd dus. Ook op zaterdagmorgen is de bal niet ver weg, dit keer voor het minivoetbaltornooi van de U8 en U9. ’s Avonds mogen de kuiten en de stemmen gesmeerd worden voor de vipavond, met het Swingpaleis en een fantastisch optreden van één van de beste coverbands uit de regio, Pokerface. DJ Common Men draait daarna gewoon verder.


 

 © dynamobeervelde

Zondag 22 mei is er een steakfestijn, en in de namiddag mag er met de hele familie Kubb gespeeld worden. Natuurlijk ook in de vorm van een tornooi, zoals dat best past bij een voetbalclub. Het springkasteel is het hele weekend van de Tuinfeesten van de partij, en zo goed als zeker ook het mooie weer. Geen enkele reden dus om niet eens een keertje af te zakken naar de Zevestraat in Beervelde. Dimitri Santy kan er u nog meer over vertellen, op 0498 79 83 12. (ghl)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio