Lingerie Outlet aan Bredabaan verkoopt merkproducten voor halve prijs

Maija Noblesse en Benoit Schauvliege in de nieuwe Lingerie Outlet. 

Maija Noblesse en Benoit Schauvliege in de nieuwe Lingerie Outlet. © Jan Brys

Brasschaat -

Aan de Bredabaan in het pand waar zich vroeger kledingzaak Danny Mae bevond, heeft Lingerie Outlet een nieuwe zaak geopend. Het is de achtste vestiging en de eerste in de Antwerpse noordrand.

Zaakvoerder Benoit Schauvliege: “We hebben al winkels in Sluis, Roeselare, Deinze, Brugge, Kortrijk, Middelkerke en Schelle. Toen we in Brasschaat een sales event organiseerden, bleek dat er in de brede regio duidelijk een publiek voor onze activiteiten aanwezig is. We zijn dan beginnen zoeken en toen we bij dit prachtig pand uitkwamen, hebben we niet getwijfeld. Ik vind het voor onze winkel een uitstekende ligging. We gaan nog op zoek naar andere locaties in de buurt, zonder daarin evenwel te overdrijven.”

“Met een achtste fysieke winkel gaan we wel een beetje tegen de stroom in. De meeste dingen kan je tegenwoordig ook online kopen, maar lingerie hoort daar volgens mij niet bij. Het gaat hier toch om een product dat zich leent tot funshoppen. En is - zoals wij het noemen - zeer paskamergericht. Met lingerie kan een vrouw zichzelf ook een mooie traktatie doen.”

“We verkopen hier een 35-tal merken. Het gaat telkens om stuks van het vorige seizoen die we aan halve prijs aanbieden. Maar we hebben ook ons eigen merk, Juliette Lingerie, genoemd naar mijn dochter. We hebben veel aandacht besteed aan deze creatie voor alle leeftijden. Juliette Lingerie is alleen bij ons te verkrijgen. We gaan aan de bestaande kleuren nog nieuwe toevoegen. In het outlet-assortiment wisselen we dan weer geregeld van collectie”, laat Benoit nog weten.

Lingerie Outlet verkoopt behalve lingerie ook nachtkleding en zwemkledij. De winkel aan de Bredabaan 128 is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.

(jbr)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio