Elf ondernemingen over de kop


 

 © Marc Peeters

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft zopas elf nieuwe faillissementen uitgesproken. Zo werd aan de Emiel Becquartlaan in Mol het afval recyclagebedrijf T-Rec failliet verklaard. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken.

Marc Peeters

Ook de bestuurder Winnie Versmissen is failliet op bekentenis. Noël Devos en Bram Vangeel zijn de curatoren. Eveneens in Mol is op de Rozenberg de bv Mel 40 failliet op bekentenis. Het gaat om een eetgelegenheid. De curator is Christophe Geukens.

Romeo Groenefelt, Kerkstraat in Ravels, repareerde smartphones en tablets. De boeken werden neergelegd, de curator is Mark Bruurs. De cv Nosh&Tonic, Baron Frans du Fourstraat in Turnhout, baatte een eetgelegenheid uit. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De bv Ali Amini, Wampenberg in Arendonk, tekende voor het wassen en poetsen van motorvoertuigen. De boeken werden neergelegd. De curator is Mark Bruurs.

Aan Vroente in Rijkevorsel is de schrijnwerkerij bv Quick Mounting Doors failliet op bekentenis. Wim Nysmans treedt op als curator. De bv Liebo Vastgoed bv, Rubensstraat in Turnhout was gespecialiseerd in het reinigen van gebouwen. De onderneming werd gedagvaard. De curator is Ben De Groof. Dezelfde curator behandelt het faillissement van de bv Iha & Co een detailhandel in groenten en fruit met vestigingsadres op de Merodelei in Turnhout.

De bv Abr & Co, Borselhoeve in Minderhout (Hoogstraten) was actief in de gezins- en bejaardenzorg. De boeken werd neergelegd. De curator is Mark Bruurs. Ten slotte trok ook Robin De Clerck uit de Turnhoutsebaan in Kasterlee en bestuurder van de bv R&G Invest zelf de stekker uit het contact. De curator in deze zaak is Gert Hermans. (mph)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio