Examenuitblaas keert na zes jaar terug naar Mol

Vrijdag kunnen middelbare scholieren opnieuw terecht op de Examenuitblaas aan Jeugdhuis Tydeeh. 

Vrijdag kunnen middelbare scholieren opnieuw terecht op de Examenuitblaas aan Jeugdhuis Tydeeh. © rr

Mol -

De jeugddienst van Mol en Jeugdhuis Tydeeh organiseren vrijdag 24 juni opnieuw een Examenuitblaas in Mol. Het is de eerste keer sinds de laatste editie in 2015. De zomervakantie wordt afgetrapt met dj’s, een frietkraam en randanimatie.

De Examenuitblaas in Mol kwam rond 2005 voort uit een preventieproject in samenwerking met de politie en de scholen om jongeren in de namiddag en vooravond na de examens op één plaats gezellig samen te brengen. Tijdens bepaalde topedities daagden zelfs meer dan duizend jongeren op.

In 2015 vond de laatste editie van de Examenuitblaas plaats. Ondanks het uitgebreide aanbod was de opkomst toen te laag om een verderzetting van het initiatief te motiveren. Daardoor werd met pijn in het hart afscheid genomen van een mooie traditie die vele jaren lang de start van de zomervakantie inluidde.

De jeugddienst en Jeugdhuis Tydeeh zijn na de coronacrisis van de afgelopen twee jaar vastberaden om opnieuw aan te knopen met het succesvolle verleden. Vrijdag 24 juni van 11.30 tot 17.30u zijn alle jongeren vanaf het middelbaar welkom op het grasterrein van Jeugdhuis Tydeeh in de Rivierstraat. Voor sfeer en muziek zorgen dj’s Tom La Barraca B2B Maude, DOUBLE-U, Q-Bix, WanMix en Lowriderz.

Wie naast het dansen nog energie over heeft, kan zich uitleven op de springattracties Slingerbal en Klaver Bungee Run. Onvergetelijke herinneringen maak je in de Photobooth. Sweety Donuts Mol zorgt met Bubble tea en donuts voor heel wat lekkers. Grote honger kan je stillen aan de frietkraam.  (mto)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio