Intter organiseert een eerste ambachtenmarkt in de zomerbar Bar Woest

Intter bij Bar Woest. 

Intter bij Bar Woest. © rr

Wuustwezel -

Bar Woest organiseert deze zomer Woeste Zomer editie II, een gezellige zomerbar gelegen midden in de Wuustwezelse velden. Als partner grijpt Intter nu de kans om dit te combineren met het organiseren van een streekproducten- en ambachtenmarkt.

Intter is een interieurbedrijf dat meubels, verlichting en decoratie ontwerpt uit gerecupereerde en gerecycleerde materialen en onderdelen. Nieuwe unieke designs ontstaan met een verhaal. Verleden jaar verhuisden Gunter Loopmans en Itte Theeuws, zaakvoerders van Intter, hun toonzaal en atelier naar KMO-zone De Nijverheid in Wuustwezel.

Dat Bar Woest niet zomaar een doorsnee zomerbar zou worden voelden Gunter en Itte verleden jaar reeds goed aan. “Als ondersteuning aan deze totaalbeleving, op maat gemaakt voor Wuustwezel, levert Intter reeds 2 jaar een deel van het meubilair en de verlichting”, vertelt Gunter Loopmans. “De ambitie om met Bar Woest een extra plek te creëren waar gezelligheid en plezier troef zijn, is hiermee zeker waargemaakt.” Bar Woest voorziet ook dit jaar weer een vol zomerprogramma. Dit bestaat enerzijds uit wekelijks terugkerende activiteiten als een sporttraining of de Afterwork Apero(l). Maar ook een muziekquiz en tal van muzikale optredens staan op het programma.

Streekproducten- en ambachtenmarkt

Voor de organisatie van een ambachtenmarkt, riep Bar Woest de hulp in van Intter. Intter organiseerde reeds eerder de Decemberwinkel en Kik in Kalmthout. In hun eigen atelier in Wuustwezel pakten ze in december uit met de eerste editie van wINTTERvrienden, een kerstgebeuren rond originele en lokale geschenken. Voor deze eerste streekproducten en ambachtenmarkt op zondag 7 augustus, werd de oproep naar deelnemers goed onthaald. Reeds meer dan 30 creatieve mensen schreven zich in en reserveerden zo een plaats op deze markt. Een veelzijdig aanbod van streekproducten als honing, gin en confituren en ambachtelijk gemaakte sieraden, serviesgoed, interieur, decoratie, kaartjes, bloemen…werd geselecteerd. Deze markt staat ook in het teken van moederdag. De markt is gepland voor zondag 7 augustus en is te bezoeken van 10 tot 18 uur op de feestweide achter zomerbar Bar Woest in de Gasthuisdreef te Wuustwezel. ( vw)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs