Zomerschool Kanjerkamp zoekt nog extra leerkrachten en animatoren

Vorig jaar bezocht Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle het Kanjerkamp in Mol. 

Vorig jaar bezocht Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle het Kanjerkamp in Mol. © Tommy Maes

Mol -

Zomerschool Kanjerkamp in Mol is op nog op zoek naar enkele enthousiaste leerkrachten en animatoren om het team te versterken. Het Kanjerkamp vindt plaats van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus.

Ook dit jaar in augustus organiseren het gemeentebestuur en alle schoolnetten in Mol een zomerschool ‘Kanjerkamp’. Kinderen met een leerachterstand uit de lagere school en de eerste graad van het gewoon secundair onderwijs krijgen met de zomerschool een extra ruggensteuntje. De klassenraden van de scholen in Mol bepalen wie mag deelnemen.

Tijdens het kamp staan bijleren, nieuwe vrienden maken, sport én spel centraal. Het educatieve voormiddagprogramma wordt in kaart gebracht door de klassenraad en uitgewerkt op basis van de noden van de deelnemers. In de namiddag staan sport, kunst, cultuur, natuur en spel op het programma.

Vrijwillige leerkrachten werken het Kanjerkamp uit. Het doel: kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen en hen een vliegende start geven in september.

Om het gemotiveerde team te versterken is het Kanjerkamp nog op zoek naar enkele leerkrachten en animatoren. Enthousiaste leerkrachten die zich van 8 tot 19 augustus elke voormiddag van 8.30 tot 12.30u kunnen vrijmaken om een 14-tal leerlingen te begeleiden, kunnen zich kandidaat stellen via zomerschool@gemeentemol.be.

Wie zich in dezelfde periode elke namiddag van 12.30 tot 16u kan vrijmaken om een twintigtal leerlingen te animeren, kan zich kandidaat stellen als animator. Geïnteresseerden sturen een mail naar zomerschool@gemeentemol.be.(mto)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs