“Kleding voor power women”: eerste Belgische vestiging van Duits merk opent deuren in Gent

 

 ©  SD

Gent -

“Een breed gamma aan kleding voor echte power women.” Daarvoor staat Comma in de Brabantdam, volgens verantwoordelijke Angelina Gluschenko (38). Het is de eerste vestiging van het Duitse merk in België. Je vindt er kleurrijke, kwaliteitsvolle en betaalbare kleding.

Simon Dekaezemaker

In het statige pand op de hoek van de Kortedagsteeg en de Brabantdam huisde lang een vestiging van Hugo Boss, de winkel met luxekleding voor mannen. Die sloot de deuren en het pand stond enige tijd leeg. Maar sinds maandag heeft een nieuwe kledingwinkel zijn intrek genomen.

Het pand werd volledig in het nieuw gestoken en omgevormd tot de eerste vestiging van Comma in België. Het Duitse kledingmerk heeft een vaste signatuur: het is stijlvol, vrouwelijk en zeer modegericht. In het buitenland is Comma al langer een begrip.

“De keuze voor Gent is logisch”, zegt shopmanager Angelina Gluschenko (38). “Dit is een enorm modebewuste stad. Toen we het pand zagen, waren we verkocht. Dit was een unieke kans voor onze eerste Belgische vestiging.”

 

 ©  Ruth Wytink

 

 ©  Ruth Wytink

Kwaliteitsvolle kleding

Bij Comma vind je als vrouw alles: T-shirts, jurken, bloesjes en mantelpakken. “Een breed gamma aan kleding voor echte power women”, zegt Angelina. Op de gelijkvloerse verdieping heb je een ruim aanbod van klassieke en tijdloze stukken, op de eerste verdieping meer alledaagse en trendgerichte kleren. “Een bloesje kost 50 euro en een jurk 109 euro. Bij ons krijg je betaalbare kwaliteit.”

Sinds de opening, afgelopen maandag, vinden de klanten al vlot hun weg naar de vestiging. In september vindt nog een grote opening plaats. “Over twee weken komt de wintercollectie aan”, zegt Angelina. “Daarom bieden we de laatste weken nog grote kortingen aan via koppelverkoop. De collecties kan je volledig stylen naar eigen smaak. Typisch Comma.”

INFO. Comma, Brabantdam 2. Open van maandag tot en met zondag, telkens van 10 tot 18 uur.

 

 ©  SD

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs