Tiener kruipt mee het podium op tijdens Game Awards om de show te stelen, maar wordt opgepakt

Tijdens de Game Awards, zowat de Oscars voor games, won Elden Ring de award voor ‘game van het jaar’. Maar het moment de gloire van de makers werd verstoord door een tiener die mee het podium opkroop om er onder andere Bill Clinton te bedanken.

De jongeman, Matan Even, liet al in 2019 van zich horen toen hij tijdens een voorstelling ‘Free Hongkong’ riep. Dit jaar ging hij een stapje verder en liep hij effectief mee het podium op. Hij mengt zich in het juichende publiek en raakt zo haast ongezien tot bij het winnende team. Terwijl hij met hen het podium betreedt, geeft hij hen schouderklopjes. Hij wacht geduldig af tot de makers van de game hun zegje hebben gedaan, om dan de microfoon te grijpen.

Presentator van de avond, Geoff Keighley, liet later via Twitter weten dat Even na de show gearresteerd werd door de politie. Hij werd vier uur lang vastgehouden, maar omwille van zijn leeftijd niet aangeklaagd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(tact)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen