Rupeljoeng start na drie jaar weer met vakantieuitstappen voor tieners

Een partijtje bowling wordt de eerste activiteit van Rupeljoeng.© Shutterstock

Boom, Niel, Schelle, Aartselaar -

Rupeljoeng, de jeugdwerking die in 2019 werd opgestart, neemt de draad weer op. Tijdens de komende schoolvakanties staat een aantal activiteiten voor tieners tussen 12 en 16 jaar op de kalender.

Boom, Niel, Schelle en Aartselaar lanceerden in 2019 samen Rupeljoeng, een reeks uitstappen voor tieners tussen 12 en 16 jaar tijdens de schoolvakanties. Ondanks het succes lag het project sinds de coronacrisis noodgedwongen stil.

Rupeljoeng keert nu terug met de vertrouwde formule. Een eerste geplande uitstap staat geprogrammeerd tijdens de krokusvakantie. Op 22 februari in de namiddag geven tieners mekaar afspraak voor een partijtje bowling in Schelle. Andere activiteiten die op de agenda staan zijn een hoogteparcours (5/4), Aqualibi (12/4), een uitstap naar De Ster (12/7), lasershooten (26/7), Jump Univerze (9/8) en Walibi (23/8).

De inschrijvingen verlopen via de webshops van de gemeenten, waarbij de inschrijvingen voor de eerste activiteit nu zijn opgestart. Een volledig overzicht van uren, vervoer en deelnameprijs kan je hier terugvinden.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus