Presidentskandidaat krijgt kritiek na reactie op zijn zwangere vrouw die flauwvalt: “Zijn campagne begon en eindigde op dát moment”

Rollan Roberts II wil in 2024 president van de VS worden. Dat kondigde de Republikein aan tijdens een live-uitzending op sociale media. De zakenman heeft bitter weinig politieke ervaring, maar dat is niet de reden waarom hij heel wat kritiek krijgt na zijn persconferentie.

pjv

De commentaar komt er omdat hij iets te traag reageerde toen zijn zwangere vrouw Rebecca flauwviel tijdens zijn speech. “Zijn campagne begon en eindigde op hetzelfde moment”, klinkt het onder meer in de reacties op de video. “We willen zeker een president met zo’n reactievermogen. Of toch liever niet.”

Roberts kon zijn imago ook niet oppoetsen door het stuk dat Rebecca flauwvalt uit de versie voor YouTube te knippen, het leverde hem nog meer kritiek op. “Heel leuk dat je dat moment waarop je twijfelt of je door moet gaan met speechen eruit hebt geknipt”, reageerde iemand. “Gelukkig was je toch de vijfde persoon om haar te gaan helpen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen