Handelaars sturen je op paaszoektocht in en rond de stad: “Hoe meer digitale eieren je vindt, hoe meer kans op prijzen”

Werner Sabo en Laurent Marchel zijn de trekkers in het verhaal.© VDT

Tienen/Boutersem/Hoegaarden -

Unizo Tienen-Boutersem-Hoegaarden en de stad Tienen organiseren de komende weken een leuke en gratis zoektocht naar paaseieren. Via de app Aare kan je punten verzamelen door het scannen van digitale paaseieren in groot Tienen.

Vanessa Dekeyzer

“De paashaas heeft ons laten weten dat hij dit jaar opnieuw honderd digitale eieren zal verstoppen in en rond onze suikerstad”, zegt Werner Sabo van Unizo Tienen-Boutersem-Hoegaarden. “Om deze te zoeken, hebben we samen met hem rond de tafel gezeten en een mobiele applicatie ontwikkeld, waarmee je deze eieren kan verzamelen door plaatjes te scannen en leuke spelletjes te spelen.”

De man achter die app is Laurent Marchal uit Tienen. “De zoektocht wordt superspannend dit jaar, want de app houdt meteen de tussenstand bij. Zo weet je exact hoeveel punten je gespaard hebt en hoeveel die punten je opleveren in de paaseierenrace.”

En die race kan heel wat mooie prijzen opleveren. “Eerst en vooral hebben we een verrassingspakket klaarliggen voor de eerste 300 deelnemers die honderd punten inzamelen”, zegt Werner Sabo. “Maar daarna kan je verder punten verzamelen, want hoe meer bordjes je kan scannen, hoe meer kans je maakt op meer prijzen. En die prijzen zijn te danken aan de handelaars en horeca van Tienen. Vandaag hebben we al meer dan 8.000 euro aan waardebonnen en toffe prijzen aan hen te danken. Uiteraard zijn nog meer handelaars welkom om op de actie in te tekenen. Dat kan eenvoudig via een mailtje naar bestuur@unizotienen.be.” Alle info vind je op www.aare-tienen.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus