Man laat “lelijkste foto van zijn vriendin” op been tatoeëren en gaat viraal

Australiër Jarrod Grove liet een foto van zijn vrouw die zij zelf heel lelijk vindt, op zijn been tatoeëren.© @tegan.n.jarrie / CATERS NEWS

De 28-jarige Australiër, Jarrod Grove, en zijn vrouw Tegan (30) houden ervan elkaar beet te nemen. Grove ging daarin wel heel ver: hij liet een foto van haar, die ze zelf afschuwelijk vindt, op zijn been tatoeëren. De man postte een video van zijn nieuwe tattoo op Tiktok, tot grote spijt van zijn vrouw maar groot plezier van miljoenen Tiktokkers.

Janne EijckmansBron: De Telegraaf, New York Post

De Australiër wist goed dat zijn vriendin de foto vreselijk vond, en net daarom besloot hij er een tattoo van te laten zetten. “Ze haat het gezicht dat ze trekt, maar ik vind het geweldig”, vertelde hij aan Caters News. “Ik moest het gewoon laten tatoeëren.” Het koppel plaagt elkaar naar eigen zeggen constant, “maar ik wilde het naar een hoger niveau tillen”.

Toch wist Grove dat hij misschien zijn relatie op het spel zette. “Ik wist dat het twee kanten kon opgaan: of we zouden er samen om lachen, of ik zou haar nooit meer zien.” Zijn vrouw Tegan moest in eerste instantie wenen toen ze de tattoo zag. “Vervolgens begon ze hard te lachen en daarna weer te wenen, terwijl ze laserbedrijven Googelde.”

Gelukkig voor Grove zag ze er uiteindelijk de humor van in. En zij niet alleen. De Tiktokvideo die de man maakte over zijn grap, werd intussen al ruim vier miljoen keer bekeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen