Zangeres barst zelf in tranen uit nadat ze elke noot mist bij Engels volkslied: “Ik wilde niet respectloos zijn”

De Italiaans-Amerikaanse zangeres Ellynora mocht donderdag - net voor de start van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Italië - het Engelse volkslied zingen. Miljoenen mensen keken - vanuit het stadium of vanuit hun zetel - toe hoe Ellynora trots op het podium verscheen en begon te zingen. Maar op de eerste noot zat ze er al helemaal naast. De zangeres probeerde haar oorstukje nog juist af te stellen, maar alle hoop was verloren.

Op de beelden is nog te zien hoe verschillende toeschouwers en voetballers verwarde blikken uitwisselen terwijl Ellynora haar versie van ‘God Save The King’ probeert te redden. Het optreden van Ellynora ging daarna viraal en leverde haar heel wat boze opmerkingen op. “Je wordt gezocht voor je misdaden tegen het volkslied”, schreef iemand onder de video op Twitter. Ook andere Engeland-fans uitten hun ongenoegen op het platform...door ermee te lachen.

(lees verder onder de Tweets)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ellynora verontschuldigde zich ondertussen voor haar optreden. “Ik ben zo boos, want ik wou dat het perfect zou zijn”, vertelde ze aan MailOnline. “Het is niet mijn schuld. Ik heb hard geoefend, maar er ging iets mis met mijn oorstukje en het geluid viel een paar keer weg. Ik wil dat de mensen weten dat ik niet respectloos wilde zijn.”

(lvdw)

bekijk ook

Zangeres wordt tijdens concert abrupt van podium gehaald na bommelding: “Wat gebeurt er?”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen