“Harry Styles verwerkt breuk met Olivia Wilde in de armen van Emily Ratajkowski”

© afp, ap

Enkele maanden na zijn breuk met de Amerikaanse actrice Olivia Wilde (39) lijkt de Britse zanger Harry Styles (29) opnieuw de liefde te hebben gevonden. Hij werd gespot in Tokio, innig zoenend met het Amerikaanse model Emily Ratajkowski (31).

Bron: Daily Mail

Het zou niet de eerste keer zijn dat Harry Styles een beroemde vriendin zou hebben. Zo was de Britse zanger onder meer al samen met Taylor Swift en Kendall Jenner, voordat hij in januari 2021 een relatie begon met ‘House’-actrice Olivia Wilde.

Styles en Wilde, die elkaar leerden kennen op de set van de psychologische thriller ‘Don’t worry darling’, waren bijna twee jaar samen maar zetten in november van vorig jaar een punt achter hun relatie.

Een paar maanden na de breuk met Wilde lijkt de zanger opnieuw de liefde te hebben gevonden, aldus de Britse tabloids. Daily mail heeft namelijk beelden uit Tokio, waarop Styles innig zoenend met het Amerikaanse model Emily Ratajkowski (31) te zien is.

Ratajkowski was eerder al getrouwd met filmproducent Sebastian Bear-McClard en zou vorig jaar ook een tijdje zijn uitgegaan met komiek Pete Davidson, de ex van Kim Kardashian.

bekijk ook

Harry Styles scheurt broek op podium voor ogen van duizenden fans en Jennifer Aniston

Harry Styles zet concert even stop wanneer acht fans flauwvallen in publiek: “We kunnen niet ademen”

Harry Styles voert opmerkelijke traditie uit tijdens concert in Australië: “Ik schaam me”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen