Keizer Kamielbier pakt dubbel goud op internationale bierwedstrijd in Lyon

Steven Van Mol met zijn Keizer Kamielbier: “We zijn zeker trots, want er waren liefst 1.999 deelnemende bieren.”© Leen De Smedt

Hofstade -

Het gaat hard voor het Keizer Kamielbier van Hofstadenaar Steven Van Mol. Het gerstenat pakte afgelopen weekend twee keer goud op de internationale bierwedstrijd Concour international de Lyon. Zowel de (veelbekroonde) blonde als de Quadrupel-variant vielen in de prijzen.

Leen De Smedt

Na eerste prijzen te hebben weggekaapt op de European Beer Challenge en de Asian Beer Awards, en op de World Beer Awards brons in de wacht te hebben gesleept, is de zege in Lyon al de vierde internationale prijs voor het blonde Keizer Kamielbier van Steven Van Mol uit Hofstade.

“Met gepaste trots kunnen we melden dat we twee keer in de prijzen zijn gevallen op het Concours international de Lyon”, zegt Van Mol vol blijdschap. “We wonnen goud voor Keizer Kamiel Blond in de categorie Blond and Golden Ale én goud voor de Keizer Kamiel Quadrupel in de categorie Abbey Trappist-Style Dubbel. Onze Quadrupel werd ook verkozen tot beste bier van deze categorie. We zijn zeker trots, want er waren liefst 1.999 deelnemende bieren, over in totaal zestig categorieën.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus